ElimSende

Op 12 mei 2022 zijn wij een samenwerking aangegaan met ElimSende Platform. Wij, vanuit SBH fungeren als de Europese tak van dit geweldige initiatief.

ElimSende platform is op 21 juni 2021 opgericht als een online platform in Turkije. ElimSende betekent letterlijk, ‘’Mijn hand is bij jou’’. Lees hieronder meer over dit platform. 

Kinderen geholpen met SMA in
samenwerking met Elim Sende
+ 0
opgehaald vanuit Europa
0

Hoe werkt het platform ElimSende?

Het doel van dit platform is om samen met duizenden vrijwilligers op te treden om kinderen met SMA spierziekte te ondersteunen, die tegen de tijd racen, om hun Zolgensma behandeling zo snel mogelijk te bereiken. De medicatie Zolgensma is 1.8 miljoen dollar. Dit is een groot bedrag om in te zamelen en een intens pijnlijke en moeilijke periode voor de families en vrijwilligers van deze kinderen. Het streven is om 500.000 donateurs te bereiken die minimaal €5 per maand kunnen doneren. Dit betekent dat bij het bereiken van dit doel een crowdfunding campagne vanaf het begin binnen enkele dagen voltooid kan worden. Het is geen vereniging of stichting. Er is geen IBAN-rekeningnummer. De donaties worden direct overgemaakt naar het rekeningnummer van het campagnevoerend kind. En dit is de kracht van samenwerken! 

Hoe verloopt het proces?

Elke maand bepaalt ElimSende de campagne met het hoogste percentage. De advocaten vrijwilligers controleren de campagne. 

De crowdfunding campagne wordt gescreend op:

Een geldige Gouverneurs Vergunning in Turkije


Transparantie in de gehele campagne

 

Controle op alle binnenlandse en internationale transacties op de betaalrekeningen

Vervolgens...

Vervolgens wordt de campagne van het kind in een livestream aangekondigd via de instagrampagina van ElimSende. De donaties vanuit Turkije worden door alle donateurs direct overgemaakt op de door de Gouverneurs Vergunning goedgekeurde rekeningnummer. Vanaf Juni 2022 worden de donaties uit Europa overgemaakt naar de door ons beschikbaar gestelde donatie kanalen (GoFundme, PayPal, Tikkie en IBAN). Wanneer het volledige bedrag opgehaald is, wordt dit of overgemaakt naar het behandelend ziekenhuis of naar het rekeningnummer van het campagevoerend kind. Door onze krachten te  bundelen, maken wij het voor deze zieke kinderen eerder mogelijk om behandeld te worden met de duurste medicatie ter wereld. Wij zijn trots op deze mijlpijl! Met jouw steun zorgen wij er gezamenlijk voor dat deze kinderen sneller worden behandeld. Strijd mee en word vaste donateur! Heb je vragen? Stuur een mailtje naar info@savedbyhumanity.com of neem contact met ons op via onze socialmedia kanalen.

Projecten

In samenwerking met ElimSende

Projecten 2023

Melih Eymen

Özgecan Tutus

Melih Eymen

Özgecan Tutus

Hasan Cinar Süyüm

Özgecan Tutus

Projecten 2022

Sevinc Nur Ingin

Afgerond 100%

Mustafa Yağız Avcı

Afgerond 100%

Irem Nur Çakto

Afgerond 100%

Yağız Gündoğdu

Afgerond 100%

Aysima Temel

Afgerond 100%

Berat Celik

Afgerond 100%

Ömer Alp Kader

Afgerond 100%

Yunus Emre Yardagül

Afgerond 100%

Zeynep Eksan

Afgerond 100%

Lina Culha

Afgerond 100%

Steun Saved by Humanity

We zijn op een missie: de wereld ‘Leefbaar & gezond’ maken.