Project SBH

Algemene donatie

€ 0,- Reeds gedoneerd
0%

Doneren

Do good and good will come to you

Kinderen verdienen over de hele wereld gelijke kansen. Daarom is het belangrijk om (zieke) kinderen vooruit te helpen om die ongelijkheid in kansen te verminderen. Het is pijnlijk om te zien dat sommige kinderen met een achterstand in het leven beginnen. Wij willen een helpende hand toereiken aan deze kinderen. Dit kunnen wij niet zonder jouw hulp. 

The future depends on what you do today.  Word nooit moe om kleine dingen te doen voor anderen. Wat voor jou klein is, kan voor de ander de wereld betekenen. 

Elke euro telt!  Door €1,- te doneren kun je het verschil maken.

Hoe kun je bijdragen?

  • Maandelijks doneren
  • Eenmalig doneren
  • Sadaqah
  • Zakaat/Fitr

Sadaqah

Vanuit Islamitisch perspectief wordt het belang van sadaqah benadrukt door vele overleveringen van Profeet Mohammed (vzmh) en verzen uit de Qur’an. Sadaqah betekent letterlijk, geven/vrijwillige liefdadigheid.

Onze Profeet (vzmh) heeft het volgende gezegd:

“Ook al is het maar een dadel, geef sadaqah. Het zal de honger drukken en de zonden vergeven net zoals water het vuur dooft”.

Uiteraard worden alle projecten zorgvuldig gescreend op betrouwbaarheid.

Allah (azw) zegt in hoofdstuk 57, vers 18:

“Waarlijk, degenen die in liefdadigheid geven, mannen en vrouwen, en aan Allah een goede lening geven: het zal vele malen vermenigvuldigd worden en voor hen zal er een eerbare goede beloning zijn”.

Steun Saved by Humanity

We zijn op een missie: de wereld ‘Leefbaar & gezond’ maken.